Over De Achterban(d)

We zijn een groep vrienden, familie en kennissen die sinds 2019 op een actieve manier onze bijdrage willen leveren aan Kom op tegen Kanker. Officieel is onze zetel – of is het eerder: onze zadel – in Kapelle-op-den-Bos, maar we hebben vertakkingen van Aarschot tot Asse, en van Boortmeerbeek tot in Sint-Niklaas.

Voorgeschiedenis

Sinds 2019

Wat

De Achterban(d) is een Kapelse vereniging die zich inzet voor Kom op tegen Kanker. Ons doel is om acties op touw te zetten en op die manier geld in te zamelen dat dankzij Kom op tegen Kanker geïnvesteerd wordt in kankeronderzoek dat nog steeds zo hard nodig is.

Waarom

Elke dag zien we hoeveel leed deze ziekte veroorzaakt: onze familie, bij onze vrienden, ouders, broers, zussen, kinderen die afzien van de genadeloze manier waarop deze ziekte het leven binnenstormt en ondersteboven zet. Niets doen was geen optie.

Activiteiten

Jaarlijks organiseren we tal van inzamelacties, gaande van een leuke quiz, de verkoop van frangipanetaarten of een spaghettislag. Hou deze website in de gaten voor onze toekomstige acties.

 

Meer dan €20.000 ingezameld

Dankzij jullie steun hebben wij sinds onze start in 2019 al meer dan 20.000 euro kunnen inzamelen. Geld dat integraal geïnvesteerd wordt in kankeronderzoek dankzij Kom op tegen Kanker.

Help mee

Doneer via Kom op tegen Kanker of steun onze acties

Op onze teampagina van Kom op tegen Kanker is het mogelijk een gift te doen, dit kan via onderstaande blauwe knop.